5

Published on augustus 24th, 2018 | by Erno Eskens

0

Uw eigen boom in het ISVW-bos

Uw eigen boom in het ISVW-bos

Bomenplan ISVW

Presentatie ALV bomenplan ISVW

Bestellijst adopteer een boom

Wie niet aanwezig kon zijn op de Vriendendag of er nog even over wilde nadenken, kan nog meedoen met het Bomenplan van de ISVW. Door natuurlijke uitval en de stormen van de afgelopen winter moest er in het bos rondom het landgoed flink geruimd worden waardoor er kaalslag is ontstaan.

Hierdoor hebben we ook de kans om een deel van de beplanting te vernieuwen en nieuw dierenleven in het bos mogelijk te maken. Een groot aantal leden adopteerde op de Vriendendag al een of meer bomen en/of struiken. In het najaar zullen deze worden geplant. In het bos komt een paneel te staan, waarop te zien is welke nieuwe aanplant erbij is gekomen en welke leden hebben meegedaan.

Als u zich daarbij wilt aansluiten, heeft u tot 30 september de kans om u zich hiervoor aan te melden. U vindt op deze pagina ook een bestelformulier waarop u kunt aangeven wat uw keuze is. Wat de prijzen betreft, zijn er geen verschillen in de soort boom waar u belangstelling voor heeft. De tarieven zijn afhankelijk van de maten van de stamdiameter. De struiken die in het plan zijn opgenomen hebben per soort een eigen stukprijs.

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • Aanmelden Nieuwsbrief

  Altijd de laatste informatie over de Vrienden van de ISVW ontvangen? U kunt zich hier aanmelden om de nieuwsbrief in uw mailbox te ontvangen.

  Leest u de nieuwsbrief liever online of wenst u een eerdere uitgave terug te lezen? Klik dan hier om alle edities van de nieuwsbrief op de website te bekijken.

 • Agenda

  Er zijn op dit moment geen events gepland

 • Cursusaanbod ISVW


  Een cursus bijwonen? Klik hier om het volledige cursusaanbod op de website van de ISVW te zien!

 • Landgoed ISVW


  Landgoed ISVW is dé vergaderlocatie nabij Utrecht. Bekijk deze unieke locatie en reserveer nu!