Gold Card

Looptijd: 1 september 2018 – 1 januari 2019

De vernieuwde ISVW Gold Card biedt je de mogelijkheid om vaker cursussen te volgen tegen een aantrekkelijke korting. De aanschafprijs van de kaart is € 1.250,-. De kaart geeft een jaar lang 60% korting op alle ISVW-publiekscursussen inclusief de kosten van het verblijf op basis van beschikbaarheid. De kaart heeft twee instapmomenten: vanaf 1 september t/m 31 augustus of vanaf 1 januari t/m 31 december. De kaart geldt voor alle cursusweken, basiscursussen, activiteiten in ’t land en losse ISVW-evenementen.

Voorwaarden:

 • De Gold Card is een initiatief van de Vrienden van de ISVW en alleen door Vrienden aan te schaffen.
 • De Gold Card geeft recht op arrangementen met een standaardkamer. Tegen bijbetaling van € 17,50 per nacht kunt u upgraden naar een comfortkamer en voor € 10,00 per nacht naar een pluskamer (onder voorbehoud van beschikbaarheid).
 • De Gold Card geldt niet voor beroepsopleidingen en trainingen of voor artikelen van ISVW uitgevers en kan niet met terugwerkende kracht toegepast worden.
 • Boeken die bij cursussen zijn inbegrepen kunt u tegen bijbetaling van de winkelprijs bij onze receptie of via isvw.nl aanschaffen.
 • Gold Card-houders dienen zich vooraf aan te melden voor de cursus of opleiding waaraan zij willen deelnemen. Bij annulering of wijziging van het arrangement binnen twee weken voor aanvang worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

 

 


 

Hieronder informatie over de eerdere Gold Card

Looptijd: 1 januari 2018 t/m 31 december 2018

De Gold Card 2018 kost € 2.495,- en geeft recht op exclusieve kortingen voor regelmatige bezoekers. De ISVW Gold Card geeft u een jaar lang het recht op het bezoeken van cursussen, basisopleidingen en (maximaal vier) cursusweken, inclusief de kosten van het verblijf. De kaart is geldig vanaf 1 januari 2018 t/m 31 december 2018.

Voorwaarden:

 1. De Gold Card geldt niet voor beroepsopleidingen en trainingen of voor artikelen van ISVW uitgevers en kan niet met terugwerkende kracht toegepast worden.
 2. De Gold Card geeft niet automatisch recht op een comfort- of pluskamer. Tegen bijbetaling van € 17,50 per nacht kunt u upgraden naar een comfortkamer en voor € 10,00 per nacht naar een pluskamer (onder voorbehoud van beschikbaarheid).
 3. De Gold Card geeft niet recht op de boeken die bij een aantal cursussen zijn inbegrepen. Deze kunt u tegen bijbetaling van de winkelprijs bij onze receptie aanschaffen.
 4. Gold Card-houders dienen zich vooraf aan te melden voor de cursus of opleiding waaraan zij willen deelnemen. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang worden € 25,- annuleringskosten in rekening gebracht.
 5. De Gold Card is een initiatief van de Vrienden van de ISVW en alleen door Vrienden aan te schaffen.

De Gold Card is een initiatief van de Vrienden van de ISVW. Meer informatie: bel 033-465 0700.


Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Aanmelden Nieuwsbrief

  Altijd de laatste informatie over de Vrienden van de ISVW ontvangen? U kunt zich hier aanmelden om de nieuwsbrief in uw mailbox te ontvangen.

  Leest u de nieuwsbrief liever online of wenst u een eerdere uitgave terug te lezen? Klik dan hier om alle edities van de nieuwsbrief op de website te bekijken.

 • Agenda

  Er zijn op dit moment geen events gepland

 • Cursusaanbod ISVW


  Een cursus bijwonen? Klik hier om het volledige cursusaanbod op de website van de ISVW te zien!

 • Landgoed ISVW


  Landgoed ISVW is dé vergaderlocatie nabij Utrecht. Bekijk deze unieke locatie en reserveer nu!