Aanvragen subsidie Publieksfilosofie

Hoe worden aanvragen beoordeeld?

Het belangrijkste criterium is dat het moet gaan om een uitzonderlijk, ideëel en niet-kostendekkend initiatief op het gebied van de publieksfilosofie, dat slechts met externe ondersteuning gerealiseerd kan worden.

Naast dit criterium zijn er nog een aantal andere voorwaarden waar een aanvraag voor ondersteuning aan moet voldoen. Deze staan beschreven in onderstaande Leidraad voor ondersteuning.

Hoe aanvragen?

Een aanvraag voor financiële ondersteuning dient te worden gedaan het invullen en ondertekenen van het aanvraagformulier dat hieronder kan worden gedownload.

Wanneer aanvragen

Twee keer per jaar worden aanvragen door het Vriendenbestuur beoordeeld.

 • Aanvragen gedaan vóór 31 maart worden in de bestuursvergadering van eind mei behandeld;
 • Aanvragen gedaan vóór 30 oktober worden in de bestuursvergadering van eind december behandeld.Comments are closed.

Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier

  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine te bestellen en thuis te laten bezorgen. Klik op  bovenstaande afbeelding om naar de bestelpagina te gaan, of ga naar https://isvw.nl/shop/vriendenmagazine-2022-3

   

 • Gesubsidieerde initiatieven 2022

  In de eerste subsidie-ronde van 2022 ontvingen drie initiatieven een subsidie van de Vrienden: De Amsterdamse Nacht van de Filosofie, de Socratesbeker en de ontwerpwedstrijd Designing the Digital Good. Lees er hier meer over.