Aanvragen subsidie Publieksfilosofie

Hoe worden aanvragen beoordeeld?

Het belangrijkste criterium is dat het moet gaan om een uitzonderlijk, ideëel en niet-kostendekkend initiatief op het gebied van de publieksfilosofie, dat slechts met externe ondersteuning gerealiseerd kan worden.

Naast dit criterium zijn er nog een aantal andere voorwaarden waar een aanvraag voor ondersteuning aan moet voldoen. Deze staan beschreven in de Leidraad voor ondersteuning.

Klik op deze afbeelding om de leidraad te openen

Hoe aanvragen?

Een aanvraag voor financiële ondersteuning dient te worden gedaan het invullen en ondertekenen van het aanvraagformulier dat hieronder kan worden gedownload.

Klik op deze afbeelding om het aanvraagformulier te downloaden

Wanneer aanvragen

Twee keer per jaar worden aanvragen door het Vriendenbestuur beoordeeld.

 • Aanvragen gedaan vóór 1 maart worden in april behandeld;
 • Aanvragen gedaan vóór 1 augustus worden in september behandeld.Comments are closed.

Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Winnaar Kitty Essaywedstrijd

  Uit 16 inzendingen heeft de jury het essay van Mariska van Dam gekozen tot het beste essay van 2022.

  ISVW en de Vrienden van de ISVW organiseren samen een essaywedstrijd voor jonge filosofen. Door Vrienden van de ISVW is voor de winnaar een prijs van € 2.500,- beschikbaar gesteld. Kijk verder op de informatiepagina.

 • Lezing Benali in september

  De lezing van Abdelkader Benali voor het Kitty van der Vliet Symposium is verplaatst naar het Filosofisch Café van 18 september 2022.

 • Gesubsidieerde initiatieven 2022

  In de eerste subsidie-ronde van 2022 ontvingen drie initiatieven een subsidie van de Vrienden: De Amsterdamse Nacht van de Filosofie, de Socratesbeker en de ontwerpwedstrijd Designing the Digital Good. Lees er hier meer over.