Beste GEANNULEERD Filosofisch Café – Zeepkistsessie – De Vrienden van de ISVW

Laden Evenementen

« All Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD Filosofisch Café – Zeepkistsessie

15/03/2020 vanaf 15:00 tot 17:00

Beste Vrienden en Vriendinnen,
 
Tot onze grote spijt zijn wij genoodzaakt om het geplande Filosofische Café van a.s. zondag 15 maart ten gevolge van omstandigheden af te gelasten.
De deelnemers die zich al ingeschreven hebben zullen hun inschrijvingskosten teruggestort krijgen.
 
Gerard Geerlings – Penningmeester Vrienden van de ISVW.

———————————————————————-

Datum: 15 maart 2020
Locatie: ISVW Dodeweg 8 Leusden
Toegang: Vrienden € 10,-, introducés € 10,-, niet-Vrienden € 25,-.

Zeepkistsessie

Van harte nodigen wij u uit voor het filosofisch café op zondag 15 maart 2020, deze keer organiseren wij een zgn. Zeepkistsessie. Dit betekent dat u, als enthousiaste Vriend en beoefenaar van filosofie, de gelegenheid krijgt zelf een hoofdrol te spelen. Wij nodigen u uit om in een pitch van vijf tot vijftien minuten iets te vertellen over een actueel thema dat u graag bij de andere aanwezigen aan de orde wil stellen, liefst natuurlijk vanuit een filosofische invalshoek belicht en waarover u met anderen van gedachte wilt wisselen.

Wilt u aan de zeepkist-sessie deelnemen, dan kunt u zich tot en met donderdag 12 maart aanmelden door een mail onder vermelding van het thema dat u aan de orde stelt te sturen aan: info@isvw.nl.

Voor onze jongste generatie filosofen die over hun toekomst willen dromen en denken is er tegelijkertijd het Filosofische KidsCafé. Brenda Raa geeft daar professioneel en enthousiast leiding aan. Het is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Jullie zijn van harte welkom, ook met belangstellende vrienden en kennissen voor wie het een eerste kennismaking met de ISVW en de Vrienden kan zijn. Met het oog op de kosten van onder andere drankjes en borrelhappen bedraagt de toegangsprijs € 10,-.

Het Café vindt plaats op zondag 15 maart 2019 van 15.00 – 17.00 uur. Toegang is € 10,- voor Vrienden, € 10,- voor introducés van Vrienden en € 25,- voor anderen.

Opgeven van tevoren is noodzakelijk met het oog op de organisatie. Dit kan via deze link. Opgeven voor en verkrijgen van informatie over het KidsCafé kan via deze link.


Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier

  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine te bestellen en thuis te laten bezorgen. Klik op  bovenstaande afbeelding om naar de bestelpagina te gaan, of ga naar https://isvw.nl/shop/vriendenmagazine-2022-3

   

 • Winnaar Essaywedstrijd

  Uit 16 inzendingen heeft de jury het essay van Mariska van Dam gekozen tot het beste essay van 2022.

  ISVW en de Vrienden van de ISVW organiseren samen de Kitty van der Vliet essaywedstrijd voor jonge filosofen. Door Vrienden van de ISVW is voor de winnaar een prijs van € 2.500,- beschikbaar gesteld. Kijk verder op de informatiepagina.

 • Gesubsidieerde initiatieven 2022

  In de eerste subsidie-ronde van 2022 ontvingen drie initiatieven een subsidie van de Vrienden: De Amsterdamse Nacht van de Filosofie, de Socratesbeker en de ontwerpwedstrijd Designing the Digital Good. Lees er hier meer over.