Laden Evenementen

« All Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Filosofisch café: Waarom schurken pech hebben en helden geluk

15 januari vanaf 15:00 tot 17:00

Tijdens het filosofisch café op 15 januari zal Socratesbekerwinnaar Jurriën Hamer zijn boek Waarom schurken pech hebben en helden geluk presenteren en hierover in gesprek gaan met Huub Brouwer, onderzoeker op het snijvlak van politieke filosofie en economie. Zie Waarom schurken pech hebben en helden geluk – De Vrienden van de ISVW (vrienden-isvw.nl) voor meer informatie.


Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Vacatures bestuur

  Met het bereiken van het einde van de bestuurstermijn ontstaan er vacatures in het bestuur van de Vrienden. Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris en naar een of meerdere algemeen bestuursleden. Interesse? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

 • Filosofische cafés ook online

  Met ingang van het januari café 2023, zijn de cafés ook online te bezoeken. De presentaties en plenaire gesprekken kunnen vanuit huis worden gevolgd. De kosten hiervoor zijn voor de benodigde techniek en voor het verzorgen van de opnames.

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier

  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine te bestellen en thuis te laten bezorgen. Klik op  bovenstaande afbeelding om naar de bestelpagina te gaan, of ga naar https://isvw.nl/shop/vriendenmagazine-2023 nummer 1