Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filosofische Pubquiz!

07/06/2019 vanaf 20:00 tot 22:00

Op vrijdagavond 7 juni organiseert de ISVW in samenwerking met de Vrienden van de ISVW een heuse filosofische Pubquiz! Wie zei ook alweer dat onwetendheid de bron van alle kwaad is? Wat is nou echt kenmerkend voor de fenomenologie? Test je filosofische feitenkennis en maak kans op mooie prijzen. Met beeld, geluid en tekst gaan we in teams onze hersenen kraken over allerlei filosofen, filosofische stromingen en perioden.
Aan het einde van de avond wint elk lid van het beste team een gratis overnachting bij Landgoed ISVW, inclusief dinerbon en een mooi boekenpakket. De tweede prijs is een Vriendenverrassingspakket, aangeboden door de Vrienden van de ISVW, en ook is er een prijs voor het team dat op de derde plaats eindigt. Uw programmamanager Marthe Kerkwijk leidt de avond in goede banen, terwijl prof. Frans Jacobs en uitgever Florian Jacobs de jury voorzitten.

Je kunt je via http://isvw.nl/isvw-pubquiz aanmelden voor de Pubquiz. Heb je al een team gevormd? Geef deze dan per email door via info@isvw.nl onder vermelding van Pubquiz, je teamnaam en de teamleden. Geen team maar toch meedoen? Individueel inschrijven is ook mogelijk, dan word je ter plaatse ingedeeld in een team. Elk team bestaat uit minimaal drie, maximaal vijf deelnemers.
Deelname bedraagt € 59,90 inclusief diner en € 25,- exclusief diner. Om organisatorische redenen is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Programma:
18.00 uur: diner
19.30 uur: teamregistratie
20.00 uur: start eerste ronde
20.25 uur: start tweede ronde
20.45 uur: pauze en tussenstand
21.00 uur: start derde ronde
21.25 uur: start vierde ronde
21.45 uur: pauze en prijsuitreiking
22.00 uur: de bar is open

Ook op Facebook kun je laten zien dat je meedoet: https://www.facebook.com/events/2358527404170533/

We hopen natuurlijk dat veel Vrienden meedoen! Moge het beste team winnen.

Namens het vriendenbestuur,

Peter Jurgens Annemarie Sijens
voorzitter secretaris


Back to Top ↑