Laden Evenementen

« All Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Open Dag ISVW met Jan Terlouw

03/04/2022 vanaf 14:00 tot 17:00

Tijdens deze open dag presenteert ISVW het cursusprogramma van 2022. Deze dag zal worden afgesloten met een lezing door Jan Terlouw.

Het bestuur van Vrienden-ISVW zal tijdens deze dag een presentatie geven aan het aanwezige publiek. We zullen vertellen over onze doelstellingen en een overzicht geven van onze activiteiten. Wij gaan graag met hen in gesprek.

Aanmelden kan via de website van ISVW via deze link.
https://isvw.nl/activiteit/open-dag-2022/


Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Vacatures bestuur

  Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid. Met name iemand die zich bezig wil houden met communicatie en PR. Interesse? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

 • Filosofische cafés ook online

  Met ingang van het januari café 2023, zijn de cafés ook online te bezoeken. De presentaties en plenaire gesprekken kunnen vanuit huis worden gevolgd. De kosten hiervoor zijn voor de benodigde techniek en voor het verzorgen van de opnames.

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier

  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine te bestellen en thuis te laten bezorgen. Klik op  bovenstaande afbeelding om naar de bestelpagina te gaan, of ga naar https://isvw.nl/shop/vriendenmagazine-2023-nummer-3-fysieke-editie/