Afronding Fellowship 2022

Op 11 december heeft Tim De Mey het ISVW Fellowship afgesloten met de presentatie van zijn video-essay ‘Als de waarheid een heks was/kwam ze altijd boven water’. Je kunt dit essay hier terugzien.

Als onderdeel van zijn Fellowship maakte Tim eveneens een MOOC, een ‘Massive Open Online Course’, getiteld ‘Voor zover we weten’. Deze MOOC laat in acht delen de basis van kenleer zien. De MOOC is hier te bekijken.

Samen met Floris Leest maakte Tim daarnaast een vlog over welke soorten kennis er bestaan, of we echt iets kunnen weten en hoe we feiten van meningen kunnen onderscheiden. De vlog is hier te bekijken.

Meer informatie over het eerste ISVW Fellowship is hier terug te lezen.


Comments are closed.

Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Vacatures bestuur

  Met het bereiken van het einde van de bestuurstermijn ontstaan er vacatures in het bestuur van de Vrienden. Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris en naar een of meerdere algemeen bestuursleden. Interesse? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

 • Filosofische cafés ook online

  Met ingang van het januari café 2023, zijn de cafés ook online te bezoeken. De presentaties en plenaire gesprekken kunnen vanuit huis worden gevolgd. De kosten hiervoor zijn voor de benodigde techniek en voor het verzorgen van de opnames.

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier

  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine te bestellen en thuis te laten bezorgen. Klik op  bovenstaande afbeelding om naar de bestelpagina te gaan, of ga naar https://isvw.nl/shop/vriendenmagazine-2023 nummer 1