VRIENDEN ADOPTEREN BOMEN

Bomendag Vrienden ISVW

Door natuurlijke uitval en de stormen van de winter 2018 moest er in het bos rondom het landgoed flink geruimd worden. Maar de kaalslag heeft ook een goed kant. We hebben nu de kans om een deel van de beplanting te vernieuwen en nieuw dierenleven in het bos mogelijk te maken. Een groot aantal leden adopteerde een boom of een struik (ongeveer 100). In november voorafgaand aan het Filosofisch Café zijn deze geplant. Stefan Steensma onthulde het paneel met een gedicht van Eugeen Laridon ‘Vrienden zijn als bomen’en de namen van de Vrienden die een boom of struik hebben geadopteerd. Joke van Zijl sprak treffende woorden, ‘Een boom is een heel trouwe vriend’.


Comments are closed.

Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Winnaar Kitty Essaywedstrijd

  Uit 16 inzendingen heeft de jury het essay van Mariska van Dam gekozen tot het beste essay van 2022.

  ISVW en de Vrienden van de ISVW organiseren samen een essaywedstrijd voor jonge filosofen. Door Vrienden van de ISVW is voor de winnaar een prijs van € 2.500,- beschikbaar gesteld. Kijk verder op de informatiepagina.

 • Lezing Benali in september

  De lezing van Abdelkader Benali voor het Kitty van der Vliet Symposium is verplaatst naar het Filosofisch Café van 18 september 2022.

 • Gesubsidieerde initiatieven 2022

  In de eerste subsidie-ronde van 2022 ontvingen drie initiatieven een subsidie van de Vrienden: De Amsterdamse Nacht van de Filosofie, de Socratesbeker en de ontwerpwedstrijd Designing the Digital Good. Lees er hier meer over.