5

Published on september 27th, 2019 | by Vrienden ISVW

0

Vrienden-ISVW Fellowship

Tim de Mey is eerste filosoof, die in 2021/22 het fellowship vervult. Hij is assistant professor in theoretical philosophy aan de Erasmus School of Philosophy. In het Vriendenmagazine van december 2021 schrijft Tim een uitgebreide introductie van zichzelf en van het project, dat hij tijdens het fellowship zal gaan doen.


About the Author

Vrienden van de ISVWComments are closed.

Back to Top ↑

    Aankomende evenementen

  • Kitty Essaywedstrijd 2022

    Als onderdeel van het Kitty van der Vliet symposium organiseren ISVW en de Vrienden van de ISVW samen een essaywedstrijd voor jonge filosofen. Door Vrienden van de ISVW is voor de winnaar een prijs van € 2.500,- beschikbaar gesteld. Kijk verder op de informatiepagina.

  • Tim de Mey, Fellow Vrienden-ISVW

    In 2022 zal Dr. Tim de Mey (assistant professor in theoretische filosofie aan Erasmus School of Philosophy) als fellow-filosoof voor een aantal maanden verbonden zijn aan ISVW. Tijdens zijn fellowship zal hij een aantal activiteiten ontplooien. Meer hierover vind je in zijn bijdrage in het Vriendenmagazine van december 2021. Tim de Mey zal komend jaar ook een bijdrage leveren aan een filosofisch café. Dit Fellowship is mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van de Vrienden van de ISVW.