Looptijd: 1 januari 2019 – 31 december 2019

De vernieuwde ISVW Gold Card biedt je de mogelijkheid om vaker cursussen te volgen tegen een aantrekkelijke korting. De aanschafprijs van de kaart is € 1.250,-. De kaart geeft een jaar lang 60% korting op alle ISVW-publiekscursussen inclusief de kosten van het verblijf op basis van beschikbaarheid. De kaart heeft twee instapmomenten: vanaf 1 september t/m 31 augustus of, zoals hier aangeboden, vanaf 1 januari t/m 31 december. De kaart geldt voor alle cursusweken, basiscursussen, activiteiten in ’t land en losse ISVW-evenementen.

Voorwaarden:

  • De Gold Card is een initiatief van de Vrienden van de ISVW en alleen door Vrienden aan te schaffen.
  • De Gold Card geldt niet voor beroepsopleidingen en trainingen of voor artikelen van ISVW uitgevers en kan niet met terugwerkende kracht toegepast worden.
  • Boeken die bij cursussen zijn inbegrepen kunt u tegen bijbetaling van de winkelprijs bij onze receptie of via isvw.nl aanschaffen.
  • Gold Card-houders dienen zich vooraf aan te melden voor de cursus of opleiding waaraan zij willen deelnemen. Bij annulering of wijziging van het arrangement binnen twee weken voor aanvang worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.