Spinoza over ‘natuur’

Benedictus de Spinoza (1632-1677)

Levensbeschrijving

Laat ons weten wat je ervan vindt

De Vrienden van de ISVW werken aan een vernieuwing van het Filosofenpad op en rond het Landgoed ISVW. Het pad loopt langs borden waarop steeds een andere filosoof afgebeeld staat. Bij elk bord gaan we audiofragmenten aanbieden die het denken van de betreffende filosoof toelichten met betrekking tot diverse thema’s. Als proef zijn we bezig met het ontwikkelen van audiofragmenten rond het thema ‘natuur’. We zijn benieuwd hoe de fragmenten ervaren worden en willen jou daarom vragen om feedback op de audiofragmenten aan de hand van een korte vragenlijst. Deze kan worden gestart door op onderstaande knop te drukken. We danken je hartelijk voor je medewerking.Comments are closed.

Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Vacatures bestuur

  Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid. Met name iemand die zich bezig wil houden met communicatie en PR. Interesse? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

 • Filosofische cafés ook online

  Met ingang van het januari café 2023, zijn de cafés ook online te bezoeken. De presentaties en plenaire gesprekken kunnen vanuit huis worden gevolgd. De kosten hiervoor zijn voor de benodigde techniek en voor het verzorgen van de opnames.

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier

  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine te bestellen en thuis te laten bezorgen. Klik op  bovenstaande afbeelding om naar de bestelpagina te gaan, of ga naar https://isvw.nl/shop/vriendenmagazine-2023-nummer-3-fysieke-editie/