Vrienden cadeaukaart

Geef Vriendschap cadeau! 

Zoek je een duurzaam én inspirerend geschenk? Geef dan een cadeaukaart van de Vrienden aan je vrienden, familieleden en kennissen.

Met deze cadeaukaart word je Vriend van de ISVW en krijgt een jaar lidmaatschap van de Vriendenvereniging cadeau. Gedurende dat jaar profiteer je van de volgende Vriendenvoordelen:

 • je kunt tegen een vriendenprijs deelnemen aan de de acht filosofische cafés die jaarlijks georganiseerd worden,
 • je krijgt vier keer een Vriendenmagazine, waarin veel interessante informatie over de publieksfilosofie
 • je kunt tegen een vriendenprijs deelnemen aan de jaarlijkse filosofische wandeling
 • je kunt als Vriend een Gold Card aanschaffen, die riante korting geeft op de cursussen van ISVW.

Bestellen

De Cadeaukaart kan worden besteld in de webwinkel van ISVW en is verkrijgbaar bij de receptie van de ISVW. 


Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Cadeautip: geef Vriendschap!


  Met deze kaart wordt de ontvanger gedurende één jaar Vriend van de ISVW en steunt daarmee ook de publieksfilosofie. Je kunt een jaar lang voor een vriendenprijs deelnemen aan filosofische cafés, krijgt vier keer het Vriendenmagazine, maakt een Vriendenwandeling en ontmoet andere Vrienden van de publieksfilosofie. Klik hier om te bestellen.

 • Gesubsidieerd door de Vrienden

  Het Handboek Logica, geschreven door Josina Carolina van Lynden en bewerkt door Roek Vermeulen, is mede tot stand gekomen door subsidie van de Vrienden van de ISVW. Het is het eerste  logicaboek dat door een vrouw is geschreven — en dat in 1770, toen meisjes niet eens naar school mochten.

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september 2022 ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier


  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine thuis te laten bezorgen. Klik hier om te bestellen.