Vrienden cadeaukaart

Wil je een duurzaam én inspirerend cadeau voor Sinterklaas, Kerst verjaardag of andere gelegenheid? Geef dan een cadeaubon van de Vrienden aan je vrienden, familieleden en kennissen.

Met deze cadeaukaart word je Vriend van de ISVW en krijgt een jaar lidmaatschap van de Vriendenvereniging cadeau. Gedurende dat jaar profiteer je van de volgende Vriendenvoordelen:

 • je kunt tegen een vriendenprijs deelnemen aan de de acht filosofische cafés die jaarlijks georganiseerd worden,
 • je krijgt vier keer een Vriendenmagazine, waarin veel interessante informatie over de publieksfilosofie
 • je kunt tegen een vriendenprijs deelnemen aan de jaarlijkse filosofische wandeling
 • je kunt als Vriend een Gold Card aanschaffen, die riante korting geeft op de cursussen van ISVW.

Bestellen

De Cadeaukaart kan worden besteld in de webwinkel van ISVW


Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier

  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine te bestellen en thuis te laten bezorgen. Klik op  bovenstaande afbeelding om naar de bestelpagina te gaan, of ga naar https://isvw.nl/shop/vriendenmagazine-2022-3

   

 • Gesubsidieerde initiatieven 2022

  In de eerste subsidie-ronde van 2022 ontvingen drie initiatieven een subsidie van de Vrienden: De Amsterdamse Nacht van de Filosofie, de Socratesbeker en de ontwerpwedstrijd Designing the Digital Good. Lees er hier meer over.