Vrienden cadeaukaart

Wil je een duurzaam én inspirerend cadeau voor Sinterklaas, Kerst verjaardag of andere gelegenheid? Geef dan een cadeaubon van de Vrienden aan je vrienden, familieleden en kennissen.

Met deze cadeaukaart word je Vriend van de ISVW en krijgt een jaar lidmaatschap van de Vriendenvereniging cadeau. Gedurende dat jaar profiteer je van de volgende Vriendenvoordelen:

 • je kunt tegen een vriendenprijs deelnemen aan de de acht filosofische cafés die jaarlijks georganiseerd worden,
 • je krijgt vier keer een Vriendenmagazine, waarin veel interessante informatie over de publieksfilosofie
 • je kunt tegen een vriendenprijs deelnemen aan de jaarlijkse filosofische wandeling
 • je kunt als Vriend een Gold Card aanschaffen, die riante korting geeft op de cursussen van ISVW.

Bestellen

De Cadeaukaart kan worden besteld in de webwinkel van ISVW


Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Vacatures bestuur

  Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid. Met name iemand die zich bezig wil houden met communicatie en PR. Interesse? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

 • Filosofische cafés ook online

  Met ingang van het januari café 2023, zijn de cafés ook online te bezoeken. De presentaties en plenaire gesprekken kunnen vanuit huis worden gevolgd. De kosten hiervoor zijn voor de benodigde techniek en voor het verzorgen van de opnames.

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier

  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine te bestellen en thuis te laten bezorgen. Klik op  bovenstaande afbeelding om naar de bestelpagina te gaan, of ga naar https://isvw.nl/shop/vriendenmagazine-2023-nummer-3-fysieke-editie/