De digitale ISVW Vrienden Community

Sinds afgelopen voorjaar is het voor de Vrienden van de ISVW mogelijk op de website van de Vrienden van de ISVW lid te worden van de digitale ‘ISVW Vrienden Community’, inmiddels hebben meer dan 30 vrienden en vriendinnen dat ook gedaan.  

Door een eigen profiel aan te maken in deze digitale community word je lid worden van deze ‘ISVW Vrienden Community’ die tot doel heeft de leden van de Vereniging Vrienden van de ISVW met elkaar in contact te brengen, op de hoogte te brengen van elkaars achtergrond en interesses en de mogelijkheid te geven met elkaar van gedachten te wisselen. Deze community is alleen bedoeld voor de vrienden van de ISVW. 

De ‘ISVW Vrienden Community’ biedt voor haar leden twee functionaliteiten:

 • Zich als lid van de ‘ISVW Vrienden Community’ aan te melden, te kunnen zien wie er allemaal lid zijn van deze community en informatie over elkaars achtergrond en interesses te kunnen delen.
 • Zich als auteur bij de ‘ISVW Vrienden Community’ aan te melden zodat je zelf inhoudelijke bijdragen kunt leveren en met anderen binnen deze community van gedachten kunt wisselen. 

Lid worden van deze community kan via de website van de vrienden: https://vrienden-isvw.nl, auteur door een mail te sturen naar de beheerder van deze site Gerard Geerlings, gerard.geerlings@gmail.com. Voor alle anderen vragen kunt u ook bij hem terecht. 

Voor geïnteresseerden zal er voor het filosofisch café op 17 november om 14:00 een workshop zijn bij de ISVW om de werking van de ‘Vrienden van de ISVW community’ in detail uit te leggen. Deze workshops zullen in de toekomst vaker voorafgaand aan de filosofische cafés worden aangeboden, zie de agenda op de website van de Vrienden.

Bij vragen neem dan contact op met gerard.geerlings@gmail.com, de beheerder van deze community.


Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Vacatures bestuur Vrienden ISVW

  Binnen het bestuur van de Vereniging Vrienden van de ISVW zijn er momenteel vacatures, zie:

  https://vrienden-isvw.nl/vacatures-bestuur-vereniging-vrienden-van-de-isvw/

 • Activiteiten Vrienden van de ISVW

  jan 19

  Open dag ISVW en lezing Marjan Slob

  19/01/2020 vanaf 14:00 tot 17:00
  feb 23

  Filosofisch Café

  23/02/2020 vanaf 15:00 tot 17:00
  mrt 15

  Filosofisch Café

  15/03/2020 vanaf 15:00 tot 17:00
 • Vrije ruimte voor ISVW Vrienden

 • Wordt zelf auteur!

  Wil je zelf als auteur bijdragen aan de ISVW Vrienden Community? Meldt je dan aan bij gerard.geerlings@gmail.com

 • Vriendendag 23 juni 2019

  “Filosofie beoefenen zoals we dat al ruim 100 jaar bij de ISVW doen, komt nergens anders ter wereld voor. Daar zijn we trots op!” – Marthe Kerkwijk (ISVW programmamanager) en Florian Jacobs (ISVW uitgever) tijdens de jaarlijkse Vriendendag van de  Vrienden van de ISVW.

 • De Vrienden van de ISVW

  De Vrienden van de ISVW zijn de steun en toeverlaat van de Internationale School voor Wijsbegeerte. Zij maken het mede mogelijk dat de ISVW zich nationaal en internationaal kan profileren.

 • Cursusaanbod ISVW


  Een cursus bijwonen? Klik hier om het volledige cursusaanbod op de website van de ISVW te zien!

 • Landgoed ISVW


  Landgoed ISVW is dé vergaderlocatie nabij Utrecht. Bekijk deze unieke locatie en reserveer nu!