Wie zijn wij?

De Vrienden van de ISVW hechten aan een moment van reflectie. Zij zijn geïnteresseerd in andere denkbeelden, redeneringen. Zij zijn bereid eigen overtuigingen ter discussie te stellen. De vrienden komen uit alle sectoren van de samenleving en debatteren graag met elkaar.

De ISVW is geheel onafhankelijk. Zij verkrijgt haar inkomsten via het Landgoed ISVW en de bijdragen van donateurs, waaronder de Vrienden van de ISVW. De Vrienden van de ISVW dragen onder andere bij aan exploitatie, verbouwing, lustrumvieringen, open huis en filosofische cafés zowel financieel als in de vorm van het uitvoeren van ondersteunende activiteiten op vrijwillige basis.

De Vrienden van de ISVW zijn de steun en toeverlaat van de Internationale School voor Wijsbegeerte. Zij maken het mede mogelijk dat de ISVW zich nationaal en internationaal kan profileren.

Voor meer informatie over de vrienden zie de volgende presentatie:

Wilt u ook lid worden van deze bloeiende vereniging?

Uw bijdrage is een investering in denkkapitaal. Met uw bijdrage investeert u in een denkeconomie. Voor € 50,- per jaar kunt u al lid worden van de Vrienden van de ISVW.

Als Vriend van de ISVW krijgt u korting bij het deelnemen aan onze activiteiten zoals de filosofische cafés of wandelingen, en wordt u op de hoogte gehouden van ontwikkelingen bij de ISVW en de Vrienden via ons Vriendenmagazin. Bovendien kunt u tegen de gebruikelijke Vriendenprijs deelnemen aan onze Vriendendag en kunt u natuurlijk deelnemen aan de ledenvergaderingen. Tevens zijn er diverse mogelijkheden als vriend actief te worden zowel op bestuurlijk niveau als via het actief deelnemen aan projecten of bijv. als redacteur of schrijver meewerken aan het Vrienden Magazin.


Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Fellowship Vrienden van de ISVW

  Vanaf 2021 zal er jaarlijks een fellowship Publieksfilosofie georganiseerd worden bij de ISVW als gezamenlijk project van de ISVW en de Vrienden van de ISVW. Met dit fellowship willen wij een vooraanstaand filosoof aan de ISVW binden en diegene op onze beurt een platform bieden zich op het terrein van de publieksfilosofie te profileren.

  We starten in 2021 met een pilot en het is onze ambitie, wanneer deze pilot succesvol is, dat dit fellowship een reeks van vooraanstaande filosofen aan de ISVW gaat verbinden.

  Voor meer informatie: https://isvw.nl/fellowship/

 • Activiteiten Vrienden van de ISVW

  jan 17

  Filosofisch café

  17/01/2021 vanaf 15:00 tot 17:00
  feb 21

  Filosofisch café

  21/02/2021 vanaf 15:00 tot 17:00
  mrt 21

  Filosofisch café

  21/03/2021 vanaf 15:00 tot 17:00
  apr 18

  Filosofisch café

  18/04/2021 vanaf 15:00 tot 17:00
  mei 16

  Filosofisch café

  16/05/2021 vanaf 15:00 tot 17:00
  jun 20

  ALV en Vriendendag

  20/06/2021 vanaf 10:00 tot 17:00
 • Leren van onze geschiedenis

  De Vrienden van de ISVW feliciteren Lotte Spreeuwenberg met de eerste plek in de Essaywedstrijd ‘Leren van onze geschiedenis’!

  Naast de hoofdprijs verschijnt haar essay ‘Onderhuidse verhalen’ volgend jaar in een essaybundel bij ISVW Uitgevers. Zeker weten dat je de aankondiging niet mist? Meld je aan voor de ISVW-nieuwsbrief.

  Het jury rapport: https://isvw.nl/essaywinnaar/

 • Cursusaanbod ISVW


  Een cursus bijwonen? Klik hier om het volledige cursusaanbod op de website van de ISVW te zien!

 • Landgoed ISVW


  Landgoed ISVW is dé vergaderlocatie nabij Utrecht. Bekijk deze unieke locatie en reserveer nu!