Zeepkistsessie

Filosofisch Café 15 maart, 15.00 – 17.00 uu

Dit Café is helaas geannuleerd wegen de coronamaatregelen

Inleiding

Beste Vrienden en Vriendinnen,

Van harte nodigen wij u uit voor het filosofisch café op zondag 15 maart 2020, deze keer organiseren wij een zgn. Zeepkistsessie.

Dit betekent dat u, als enthousiaste Vriend en beoefenaar van filosofie, de gelegenheid krijgt zelf een hoofdrol te spelen. Wij nodigen u uit om in een pitch van vijf tot vijftien minuten iets te vertellen over een actueel thema dat u graag bij de andere aanwezigen aan de orde wil stellen, liefst natuurlijk vanuit een filosofische invalshoek belicht en waarover u met anderen van gedachte wilt wisselen.

Wilt u aan de zeepkist-sessie deelnemen, dan kunt u zich tot en met donderdag 12 maart aanmelden door een mail onder vermelding van het thema dat u aan de orde stelt te sturen aan: info@isvw.nl.

Voor onze jongste generatie filosofen die over hun toekomst willen dromen en denken is er tegelijkertijd het Filosofische KidsCafé. Brenda Raa geeft daar professioneel en enthousiast leiding aan. Het is bedoeld voor kinderen
van 6 tot 12 jaar.

Jullie zijn van harte welkom, ook met belangstellende vrienden en kennissen voor wie het een eerste kennismaking met de ISVW en de Vrienden kan zijn. Met het oog op de kosten van onder andere drankjes en borrelhappen bedraagt de toegangsprijs € 10,-.

Het Café vindt plaats op zondag 15 maart 2019 van 15.00 – 17.00 uur. Toegang is € 10,- voor Vrienden, € 10,- voor introducés van Vrienden en € 25,- voor anderen.

Opgeven van tevoren is noodzakelijk met het oog op de organisatie. Dit kan via deze link. Opgeven voor en verkrijgen van informatie over het KidsCafé kan via deze link.

Met hartelijke Vriendengroet,
het Vriendenbestuur


Terug naar Filosofische Cafés


Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Activiteiten Vrienden van de ISVW

  apr 18
  jun 20

  ALV en Vriendendag

  20 juni vanaf 10:00 tot 17:00
 • Leren van onze geschiedenis

  De Vrienden van de ISVW feliciteren Lotte Spreeuwenberg met de eerste plek in de Essaywedstrijd ‘Leren van onze geschiedenis’!

  Naast de hoofdprijs verschijnt haar essay ‘Onderhuidse verhalen’ volgend jaar in een essaybundel bij ISVW Uitgevers. Zeker weten dat je de aankondiging niet mist? Meld je aan voor de ISVW-nieuwsbrief.

  Het jury rapport: https://isvw.nl/essaywinnaar/

 • Fellowship Vrienden van de ISVW

  Vanaf 2021 zal er jaarlijks een fellowship Publieksfilosofie georganiseerd worden bij de ISVW als gezamenlijk project van de ISVW en de Vrienden van de ISVW. Met dit fellowship willen wij een vooraanstaand filosoof aan de ISVW binden en diegene op onze beurt een platform bieden zich op het terrein van de publieksfilosofie te profileren.

  We starten in 2021 met een pilot en het is onze ambitie, wanneer deze pilot succesvol is, dat dit fellowship een reeks van vooraanstaande filosofen aan de ISVW gaat verbinden.

  Voor meer informatie: https://isvw.nl/fellowship/