Zeepkistsessie

Filosofisch Café 15 maart, 15.00 – 17.00 uu

Dit Café is helaas geannuleerd als gevolg van de coronamaatregelen

Inleiding

Beste Vrienden en Vriendinnen,

Van harte nodigen wij u uit voor het filosofisch café op zondag 15 maart 2020, deze keer organiseren wij een zgn. Zeepkistsessie.

Dit betekent dat u, als enthousiaste Vriend en beoefenaar van filosofie, de gelegenheid krijgt zelf een hoofdrol te spelen. Wij nodigen u uit om in een pitch van vijf tot vijftien minuten iets te vertellen over een actueel thema dat u graag bij de andere aanwezigen aan de orde wil stellen, liefst natuurlijk vanuit een filosofische invalshoek belicht en waarover u met anderen van gedachte wilt wisselen.

Wilt u aan de zeepkist-sessie deelnemen, dan kunt u zich tot en met donderdag 12 maart aanmelden door een mail onder vermelding van het thema dat u aan de orde stelt te sturen aan: info@isvw.nl.

Voor onze jongste generatie filosofen die over hun toekomst willen dromen en denken is er tegelijkertijd het Filosofische KidsCafé. Brenda Raa geeft daar professioneel en enthousiast leiding aan. Het is bedoeld voor kinderen
van 6 tot 12 jaar.

Jullie zijn van harte welkom, ook met belangstellende vrienden en kennissen voor wie het een eerste kennismaking met de ISVW en de Vrienden kan zijn. Met het oog op de kosten van onder andere drankjes en borrelhappen bedraagt de toegangsprijs € 10,-.

Het Café vindt plaats op zondag 15 maart 2019 van 15.00 – 17.00 uur. Toegang is € 10,- voor Vrienden, € 10,- voor introducés van Vrienden en € 25,- voor anderen.

Opgeven van tevoren is noodzakelijk met het oog op de organisatie. Dit kan via deze link. Opgeven voor en verkrijgen van informatie over het KidsCafé kan via deze link.

Met hartelijke Vriendengroet,
het Vriendenbestuur


Terug naar Filosofische Cafés


Comments are closed.

Back to Top ↑

  Aankomende evenementen

 • Vacatures bestuur

  Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid. Met name iemand die zich bezig wil houden met communicatie en PR. Interesse? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

 • Filosofische cafés ook online

  Met ingang van het januari café 2023, zijn de cafés ook online te bezoeken. De presentaties en plenaire gesprekken kunnen vanuit huis worden gevolgd. De kosten hiervoor zijn voor de benodigde techniek en voor het verzorgen van de opnames.

 • Abdelkader Benali erelid Vrienden

  Tijdens het filosofisch café op 18 september ontving Abdelkader Benali het eerste erelidmaatschap van de Vrienden van de ISVW. Benali is een bruggenbouwer tussen mensen, media en culturen en past daarmee bij de Vrienden. Ook wij willen bruggen bouwen, tussen mensen en tussen publiek en filosofie.

 • Vriendenmagazine op papier

  Het is vanaf heden mogelijk om, tegen kostprijs, een papieren exemplaar van het Vriendenmagazine te bestellen en thuis te laten bezorgen. Klik op  bovenstaande afbeelding om naar de bestelpagina te gaan, of ga naar https://isvw.nl/shop/vriendenmagazine-2023-nummer-3-fysieke-editie/